You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Valagro grup, MIAMI'de biyo-uyarıcıların geliştirilmesi için bilimsel araştırmanın ilerlemesi üzerinde duruyor

Programın içeriği: 3 - 5 Şubat arası Floria, Miami'de Business Innovation Annual Meeting, İtalya Atessa'daki merkezi ile düşük çevresel etki tabanlı gübre üretim ve pazarlamada lider bir şirket olan Valogro Grup tarafından organize edilen uluslararası workshop.

Dördüncü sayısına ulaşan toplantı, genomik ve phenomic alanda yeni keşifler ve araştırmalar üzerinde özel bir odaklanma ile işbirliği yaptığı İtalyan şirketi ve araştırma merkezleri tarafından bilimsel alanda ulaşılan son gelişmelerin paylaşılması açısından önemli bir fırsattır.
Bu seneki buluşma ayrıca ulaşılan tüm teknik bilgileri, deneyimleri ve becerileri grup içerisinde kolaylaştırmak ve en iyi şekilde kullanmak için şirketin edindiği teknolojik yenilikleri paylaşmak ve sunmak için değerli bir andır.

Grubun tüm ortaklarından oluşan Teknik müdürlerinin dışında, meetinge profesör Pierdomenico Perata, Pisa Yüksek Okulu Sant'Anna Rektörü, ve profesör Patrick Brown, California Bitki Bilimleri Üniversitesi, Davis, gibi uluslar arası seviyede uzmanlar katılıyor.
Toplantı sırasında ayrıca İtalya'da ve dünyada yürütülen deneysel testlerin, Valagro'nun tarım ürünleri üzerindeki son yeniliklerinin, ispatları sunulacaktır. Şirketin geleceği ve tarımın dünyasal alanda kalkınması için yeni ve ilginç ürünler üzerindeki işlemlerin özellikle vurgulanması.
"Araştırma Grubu'nun gelecekteki faaliyetlerinin gidişatını takip etmemizi sağlaması açısından bizim için çok önemli olan yıllık buluşma yenileniyor – diyor Giuseppe Natale, Valagro Grup CEO - Tarım alanında önde gelen uzmanlar ile yakın işbirliği, herkes için daha sağlıklı gıda üretimi için yenilikçi ve etkili çözümler geliştirilmesinde firmamızın çalışmasını güçlendiriyor."

BIAM sırasında sunulan sonuçlar, şirketin her yıl satış hacminin % 4'ünden fazlasını yani 4.000.000 € aşan bir rakam kadarını araştırma ve geliştirme faaliyetlerine yatırdığı Valagro'nun çabasının bir sonucudur. Ekonomi açısından ve hatta yenilik ve sürdürülebilirlik açısından önemli bir yatırım olmasının yanı sıra, otuz yılı aşkın deneyimi sayesinde de, şirketin iki önemli temel ayağıdır, insan ve çevre sağlığına tam saygı çerçevesinde tarım için yenilikçi ve etkili çözümler sunarak biyo-uyarıcılar ve şelatlı mikro besinler alanında bir lider haline gelmiştir.

Medya Galerisi
Valagro group reviews the progress of scientific research
Valagro group reviews the progress of scientific research
Valagro group reviews the progress of scientific research
Valagro group reviews the progress of scientific research