You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Yeni görünümlü valagro.com: lider italyan grubunun sitesi yenileniyor biyo uyarıcılar ve besleyici özellikler

Valagro web sitesi, PC, akıllı telefon veya tablet gibi herhangi bir teknoloji platformu ile günün herhangi bir saatinde erişilebilir olacak

Biyo-uyarıcı ve besleyicilerin üretiminde ve pazarlanmasında lider bir şirket olan Valagro bu günden itibaren PC, akıllı telefon veya tablet gibi teknoloji platformlarını kullanarak, ofiste veya yolculukta artık günün herhangi bir saatinde erişilebilir, tamamen yenilenen Grup web sitesini kullanıcılarına sunmaktadır.

Son Audiweb verilerine göre, her gün daha fazla İtalyan mobil cihazlar üzerinden internete erişim sağlıyor; özellikle 14,8 milyon kullanıcı günlük olarak bu cihazları kullanıyor ve bunların en aktif kesimini günde 1 saat 54 dakika ve ayda 50 saatlik bir ortalama ile 18 ve 24 yaş arasındaki gençler temsil ediyor.

İnternet erişimi için mobil platformlar tarafından sunulan yeni hizmetleri tercih eden, kullanıcıların artan eğilimini gösteren bu veriler karşısında Valagro, her zaman daha erişilebilir, daha basit, güncellenmiş ve içerik olarak zenginleştirilmiş yeni bir kurumsal web sitesi oluşturdu. Bu web sitesi aracılığıyla, Valagro'nun uzun zamandır yer aldığı Facebook ve Twitter profilleri, LinkedIn ve YouTube gibi diğer sosyal kanallara da erişmek mümkündür.

Valagro Grubu Kurumsal İlişkiler Müdürü Marco Rosso "Kurumsal web sitemizin yenilenmesi, kurumsal kimliğini güçlendirmesi açısından Grub'un stratejisi ile uyumludur. Bu proje, müşterilerin ihtiyaçlarını dinlemeyi, yeni dijital iletişim kanalları tarafından sunulan fırsatlardan en iyi şekilde yararlanarak sürekli olarak zaman içinde kendimizi yenilemeyi ve yenilikler yapmayı öğrenerek müşteriye odaklanma yeteneğimizi kanıtlıyor." demiştir.

Grubun farklı iş alanları için –Tarım için Farm, bahçe ve çim halılar için Garden&Turf, sektörde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına endüstriyel satışlar için Industrial - site, kendi müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Valagro iradesiyle uyumlu daha güncel ve aktüel içerikler sunuyor.