You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Valagro yeni şube açiliş törenini başlatiyor İzmir, Türkiye

Tarım sektöründeki profesyoneller adına düzenlenen batı Asya'nın en büyük uluslar arası fuarı "Grow Agrotech"'in katılımı vesilesiyle, Doksanlı yılların başlarından beri ürünleriyle zaten yer aldığı ülke olan Türkiye'de Valagro Antalya 4 - 7 Aralık kendi şubesini açıyor. İzmir'deki (Smyrna) yeni şubesi ile dünya çapındaki Grup işletmelerinin sayısı onikiye çıktı.

Katı suda çözünür gübre, biyo-uyarıcı paketleme ve üretimi için Amerika kıtasındaki ilk Grubu Brezilya'da yeni bir üretim tesisi yapımının ilanından sonra Valagro, uluslararasılaşma ve küresel boyutta genişleme yolunda devam ediyor.

Bugün, Türkiye tarım alanında dünyanın en önemli ülkelerinden biridir ve tarım ürünlerinin hemen hemen her türlü sabit ihracat artışı sayesinde küresel boyutta en büyük üreticilerinden biri durumundadır. Tarım sektöründe yaklaşık 6,2 milyon çalışanı ve 2012 yılında 62 milyar dolarlık bir üretimi ile, yerel ekonominin çalışan motorlarından biri olmaya devam etmektedir.

 "Uluslararası düzeydeki sektörümüz için referans teşkil eden bu önemli fuara Valagro'nun katılımı ve Ülkede yeni bir şirketin açılışı, dünya çapında büyümeye sürekli tasarlanmış bir şirket olduğumuzu teyit etmektedir - Valagro Group CEO, Giuseppe Natale diyor ki, - Türkiye bizim için varlığımızı güçlendirmeyi hedeflediğimiz batı Asya bölgesindeki büyük potansiyeli olan bir pazarı temsil eder".  

Fuar sırasında Valagro, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak derecede daha yüksek verimli ve daha iyi kalitede ürünler elde  etmeleri için, çevresel etkiyi azaltarak ve verimliliği artırarak, bitki besleme ve bakımındaki yenilikçi ve etkili çözümler yelpazesini sunacaktır.

Grup, son derece yenilikçi ürünlerin gerçekleştirilmesi için araştırma ve geliştirme adına     yaklaşık 3.5 milyon € tutarında, yıllık cirosunun % 4'ünden fazla yatırım yapmaktadır. Şirket tarafından yürütülen yüksek bilimsel araştırma düzeyi, şirketin araştırma ve geliştirme adına yaptığı önemli yatırımları ve üniversiteler ve uluslararası düzeyde İtalyan Grubu ile işbirliği içindeki araştırma enstitüleri ağı ile olan yakın işbirliği sayesinde Valagro, organik tarım için dahi uygun olan gübre gibi tarım alanında kullanılan biyo-uyarıcı ve düşük çevresel etkili gübrelerin üretiminde ve pazarlanmasında bir lider haline gelmiştir.

 

Medya Galerisi
Valagro celebrates the opening of a new branch in Smyrna
Valagro celebrates the opening of a new branch in Smyrna