You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Valagro, yeni dijital hub(ağ)’ı olan e-Hub'ı piyasaya sürdü

Biostimulanlar ile ilgili bilgi birikimi ve bitki beslemeye dair her şey, teknik bilgi ve ürün desteği, şirket güncellemeleri ve tarımsal üretimi geliştirmek için diğer birçok özellik artık tek bir uygulamada mevcut.

Biostimulantların ve özel besinlerin üretimi ve pazarlanmasında lider olan Valagro, kendisini, ortakları, müşterileri, distribütörleri ve biostimulantlara, gübrelere ve genel olarak tarım dünyasına ilgi duyan dünya çapındaki tüm kullanıcıları tek bir uygulamada buluşturan gerçek bir dijital hub(ağ) olan e-Hub'ı sunar.
Tarımsal üretimde karar verme için e-Hub'ı etkili bir destek aracı haline getiren çeşitli faktörler vardır. Valagro dünyasındaki güncellemeler ve bilgilerin yanı sıra dünyanın her yerindeki distribütörler, çiftçiler ve kullanıcılar, beslenme çözümleri hakkında ayrıntılı teknik bilgileri ve ürünlerimizi kendi özel pazarları içerisinde tek bir tıkla nasıl kullanabileceklerini burada öğrenebilecekler: Valagro'nun tüm bilgi birikimi bu uygulamanın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde akıllı telefonlardan hızlı ve kolay bir şekilde erişilebilir olacaktır.
e-Hub sadece Valagro'nun bilgi birikimi için resmi bir veri havuzu değil, aynı zamanda diyalog ve dijital alışveriş için bir platformdur. Uygulamanın yerleşik sosyal ağ özellikleri (sosyal duvarlar, anlık mesajlaşma, grup oluşturma, vb.) sayesinde, kullanıcılar içerik "gönderebilir", ürünlerle ilgili sorular yayınlayabilir ve Valagro ekibiyle iletişim kurabilirler. Valagro'nun en iyi müşterileri, yani Platinum distribütörleri Valagro'nun en deneyimli teknisyenlerinden son derece özel destek alabilecekleri bir Uzman Kulübüne erişebilecektir.
Son olarak özellikle hassas tarım sistemleri ile ilgili pek çok yeni özellik yakında uygulamaya eklenecektir.
Valagro CEO'su Giuseppe Natale: "e-Hub ile Valagro'yu ve tarım dünyasını birbirine daha da yaklaştırıyoruz. e-Hub, çalışmalarımıza her zaman yön veren müşteri odaklılık prensibini uygulamaya koymanın yanı sıra uzun vadeli stratejimizin, yani gelişmiş ürünleri ve katma değerli teknoloji hizmetlerini entegre etmek ve bunu tüm dünyadaki çiftçilere sunmak suretiyle tarımsal beslenme ve biyoloji alanında lider bir şirket olma hedefimizin gerçekleştirilmesine yönelik temel bir adımdır".
Valagro Dünya Pazarlama Müdürü Benoit Genot: "e-Hub ile ilgili en önemli şey, müşterilerimize daha yakınlaşmamıza ve hedef pazarlarının özelliklerine göre değişen gereksinimlerini daha iyi anlamamıza yardımcı olmasıdır. e-Hub, Valagro'nun inovasyonunu ve bilgi birikimini distribütörlerin, çiftçilerin ve daha genel olarak dünya çapındaki tüm kullanıcıların hizmetine sunmamıza imkân vermektedir. Bu nedenle, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, onlara hızlı ve kolay bir şekilde gerçek, oldukça nitelikli ve etkili destek sağlayabiliriz".

 

Aplikasyonu indirin: