You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Valagro internetteki varlığını yeniliyor: yeni kurumsal web sitemiz artık yayında

Kullanıcı deneyimini geliştirmek için küresel kullanıcıların ihtiyaçlarına daha da yakın bir içerik yapısı, net ve sezgisel grafikler

Bitkiler için biyolojik stimulantların ve özel gübrelerin geliştirilmesinde ve pazarlanmasında önder bir grup şirketi olan Valagro, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla grafik yüzü yenilenmiş, içeriklere hızlı ve kolay bir şekilde erişilebilen yeni internet sitesi u hayata geçirmektedir.
Ana sayfada ve sitedeki diğer sayfalarda görülebileceği üzere bu yenileme çalışması, özellikle bilgi mimarisi üzerinde gerçekleştirilmiş olup yeniden düzenlenen içerik yapısı ve daha basit ve hızlı hale getirilen menü, kullanıcıların gezinti deneyimini kolaylaştırarak tüm bilgilere daha basit ve hızlı bir şekilde erişmelerini mümkün kılmaktadır. Bunlar arasında, bilhassa yeni sanal teknolojiler kullanılarak Valagro'nun yerleşimini göstermek için 3'üncü Dünya Biyostimulant Kongresi'ne katılım vesilesiyle (Miami, Kasım 2017) Valagro tarafından hazırlanan Sanal Tur (Virtual Tour) dikkati çekmektedir.
Dahası, Grubun Müşterileri ve ihtiyaçlarını kurumsal stratejik tercihlerinin merkezine yerleştirme isteği doğrultusunda, ana sitesinin haricinde, kullanıcıların özel ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde yanıt sunabilmek amacıyla Ülke'ye / pazara özgü içeriklerin ve güncellemelerin yer aldığı "mini siteler" de oluşturulmuştur.
Son olarak, daha fazla netlik ve doğrusallık açısından yeniden tasarlanan yeni grafik düzeni, içeriğe daha hızlı ve anlık erişim sunan işlevsellik ile kullanıcı deneyimi daha da geliştirildi.
Ancak haberler burada bitmiyor. Önümüzdeki aylarda, kullanıcılara Valagro ve yenilikçi çözümleriyle ilgili bilgilere erişimi gittikçe iyileştirecek araçlar sunarak Valagro'nun internetteki varlığının gelişimi devam edecektir.