You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

VALAGRO e-Hub ile bitki ihtiyaçları için 3500'den fazla çözüm artık sadece bir tık uzağınızda

Valagro, biyostimülanların ve diger özel besinlerin geliştirilmesi ve satışı konusunda lider bir şirket olarak, e-Hub üzerindeki çözümlerinin platformdaki kayıtlı kullanıcılara açıldıgını duyurmaktadır.
Müşteriler, partnerler ve çiftçiler, tek bir tıklama ile mobil uygulamayı veya ehub.valagro.com web sitesini kullanarak Ingilizce ve 15 yerel dilde 3500'den fazla çözüme hızlı ve kolay bir şekilde erişebilirler. Bu şekilde Valagro çiftçilere, karar almalarını destekleyen, gittikçe daha geniş kullanım alanına sahip olacak ve kullanımı kolay bir araç sunmaktadır.
E-hub degişik bitkiler, her pazara özenle uyarlanmış çözümler, Valagro ürünlerinin birçok farklı fenolojik fazda nasıl uygulandıgına dair bilgi saglar. E-Hub'ın arkasındaki şkir, Valagro'nun biystimülanları ve bitki beslenme ürünleri hakkında; distribütörler, çiftçiler ve genel kullanıcıların kullanılabilir bilgi sahibi olmasını saglamaktır. E-Hub ve çözümlerde şunları yapabilirsiniz: Valagro uzmanları tarafından yazılan tarımla ilgili makaleler; tarımsal makalerdeki bilimsel yayınlar bölümünde, arazinizdeki deneyimleri paylaşmak veya destek istemek için bir sosyal bölüm ve hatta bir yardımcı program mevcut. Dahası, e-Hub her ay yeni içeriklerle güncellenir.

Benoit Genot, Global Pazarlama ve Gelişim Direktörü:

"Tüm kayıtlı kullanıcılar için çözümlerimizi e-Hub'da kullanıma sunmaktan mutluluk duyuyoruz: Bu yalnızca günlük operasyonlarımızı destekleyen bir araç degildir. Müşteri odaklılıgımız ile; daha geniş anlamda, "gün geçtikçe daha verimli ve daha sürdürülebilir tarımı birlikte oluşturma hedeş- miz" için çiftçilerin yanında olmamızı saglayan bir araçtır.”