You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Valagro Global Ar-Ge takımı toplantısında sunulan 10'un üzerinde araştırma projesi son derece yenilikçiydi

Arizona Phoenix’te düzenlenen toplantıda, Valagro araştırmacıları bitkilerin antibiyotik stresine karşı dayanıklı olmasını sağlamak, tarımsal üretimin kalitesini ve miktarını arttırmak için yardımcı olabilecek projelerini sundular.

Biyo-uyarıcı üretim ve pazarlama ile beslenme özellikleri konusunda grup lideri olan Global Ar-Ge Valagro araştırmacıları, geçenlerde Arizona Phoenix’te yapılan toplantı sırasında araştırma faaliyetlerinin geliştirilmesi için temel kuralları açıkladı.
10’un üzerinde araştırma projesi Valogra araştırmacılarının yansıma merkezi oldu. Ar-Ge yatırımları ile kanıtladığı gibi bilimsel anlamda grubun güçlü bağlılığını en iyi gösteren bir yön de her yıl kendi cirosunun %4’ünden fazlasını kullanmasıdır.
Yenilikçi Valagro dinamikleri, diğerlerinin yanı sıra Scuola Superiore Sant’Anna di Pisa'yı da içeren araştırma enstitülerini ve üniversiteleri içeren geniş bir uluslararası ağ ile çalışmaktadır.
Valagro Küresel Araştırma & Geliştirme Müdürü Alberto Piaggesi: "Phoenix'te sunulan ve hala geliştirme aşamasında olan projelerin, Valagro'nun kendini adadığı ve adayacağı, farklı platformları, yeni fermantasyon platformuna ek olarak araştırma ve deneysel kimya, agronomi, fizyoloji ve bitki patolojisi platformlarını harekete geçirme ve dahil etme yönündeki yenilikçi araştıma çizgilerindeki projeler" olduğunu söyledi.
Araştırma projeleri uluslararası bir takımdan oluşacaktır: İtalya, ABD, Kanada, Brezilya, Meksika, İspanya, Türkiye ve Yeni Zellanda'daki merkezlerde yer alan 45 kişinin 250 izleme testi ve 550 saha deneyi gerçekleştirmesi beklenmektedir.
Bu nedenle Valagro, insan ve çevre sağlığına tam saygı içinde, sürdürülebilir tarım için yenilikçi ve verimli çözümler geliştirebilmek için, büyüme stratejisinin merkezine araştırma ve geliştirmeyi yerleştirmeye devam etmektedir.

Medya Galerisi
Glored2015